Ženo, jesi li ovo stvarno ti? Da je sretnete samo biste prošli kraj nje: Od duge plave kose nije ostalo ništa
Pevačica, Foto: Vladimir Šporčić

da li je prepoznajete?

Ženo, jesi li ovo stvarno ti? Da je sretnete samo biste prošli kraj nje: Od duge plave kose nije ostalo ništa

Pevačica je mnoge oduševila izgledom

Objavljeno:

Snimak koji se nedavno pojavio na društvenim mrežama izazvao je mnogo pažnje, a na prvi pogled mnogi nisu mogli da prepoznaju o kome se radi.

Pevačica Rada Manojlović pojavila se u neprepoznatljivom izdanju, ona je ovoga puta nosila periku, a sada smo videli da joj paž frizura odlično stoji.

Pored toga nosila je velike, crne naočare, ali i bundu. Ispod ove objave nizali su se komentari, a naše je da sačekamo i vidimo šta je Radmila novo spremila.

Podsetimo, Manojlovićeva je veliku popoularnost stekla kao učesnica muzičkog takmičenja Zvezde Granda gde je osvojila drugo mesto.

Rada je mnoge oduševila stajlingom
Rada je mnoge oduševila stajlingomfoto: Printscreen/ radamanojlovic_official

Od tada njena karijera ide uzlaznom putanjom, a ona ređa hit za hitom, publika je voli i stalno od nje iščekuje neku novu pesmu.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i propisima Zakona o javnom informisanju i medijima

Bonus video:

01:16

RADA MANOJLOVIĆ OTKRILA NOVE DETALJE O NOVOM DEČKU: Zgodan je, ali je pobegao! Mogu sad da prošetam i da zavedem njih 20

(Espreso/B.S.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.